Przyprawianie potraw w restauracjach jest kwestią dyskusyjną, jako że trudno zadowolić w tym względzie gusta wszystkich klientów. Dobrym rozwiązaniem wydaje się pozostawienie klientowi decyzji, czy dana potrawa ma być ostra czy też łagodna w smaku. Warto wówczas zapewnić każdemu klientowi dostęp do jednorazowych saszetek z pieprzem lub inną ostrą przyprawą.

Pieprz w saszetkach to produkt, który można nabyć w dużej ilości w prężnie działającej polskiej firmie BRACO. Przedsiębiorstwo zaopatruje lokale gastronomiczne w poręczne, papierowe, niewielkie torebki z nowoczesnym, ciekawym nadrukiem. Na życzenie klienta przygotowuje również saszetki z nazwą własną jego marki. Każde opakowanie zawiera 1,5 grama czarnego pieprzu, a minimalna ilość zamówienia, jaką określiło przedsiębiorstwo, wynosi tysiąc sztuk saszetek.

Copyright 2025 Magazyn-poc.pl - wszelkie prawa zastrzeżone